Je EFT pomagal Lani narediti sprejemne izpite?
Brezplačna predstavitev holistične vadbe za otroke in odrasle
21. septembra 2017
Sočne jesenske rezine moje babice
23. septembra 2017

Na poti v Zagreb sem dobila sms: “Pozdravljeni. Danes je Lana naredila sprejemni izpit v Celovcu. Tudi vi ste bili pomemben kamenček na njeni poti. Hvala. Srečna mama.” Juhej, kako sem bila vesela za Lano in za vse njene domače, ki so močno držali pesti zanjo.

Lana me je pred meseci prosila, če ji lahko pomagam premagati tremo pred nastopom na odru in strah pred sprejemnimi izpiti.  Lana je namreč izjemno nadarjena glasbenica, ki pa je kot otrok na odru doživela neprijetno izkušnjo. Naenkrat je med igranjem obstala in ni znala več naprej. Četudi je od takrat minilo več kot deset let, in ta neprijetna izkušnja se ni nikoli več ponovila, je vsakič pred nastopom čutila neznansko tremo in strah, da po ponovno doživela “blackout”. Še večjo blokado je imela na sprejemnih izpitih na glasbeni akademiji, zato je sprejemne nekajkrat neuspešno ponavljala.

Ciljno sva tapkale, najprej neprijetno izkušnjo, potem pa njene programe oz. vzorce. S tapkanjem je hitro in odlično osvojila nove podzavestne programe, ki jo bodo podpirali pri njeni karieri glasbenice, in sicer, da je odlična violinistka, da je rojena za oder, da se na odru počuti sproščeno, da je na odru doma…

Tri-krat sva tapkale skupaj, več je Lana tapkala sama doma in trema, ki ji je prej okupirala celo telo, je povsem izginila. In kar je najpomebnejše, Naredila je sprejemne. Prepričana sem, da je bodoča glasbena zvezda rojena!