Zakaj se nekaterim zdi jesen otožna / depresivna?
Sočne jesenske rezine moje babice
23. septembra 2017
Hrustljavi ohrotov čips za velike in male otroke
26. septembra 2017

A se vam kdaj zdi jesen žalostna, otožna, depresivna? Kljub temu, da nas je narava obdarila z vso barvitostjo in obilnostjo pridelkov, vam pa zmanjkuje navdušenja nad življenjem in vas optimizem počasi zapušča? Naj vas potolažim, ste povsem usklajeni z naravnimi ritmi. Meseca september in oktober sta  v skladu s principi kitajske medicine in naravnega zdravljenja obdobje, ko so v telesu aktivna pljuča, v njih pa pogosti skladiščimo žalost, depresijo, otožnost… In velikokrat so prav ta čustva vzrok mnogim dihalnim in ljučnim boleznim, kot so bronhitis, pljučnica, atsma, viroza … Čeprav, roko na srce, znamo žalost skladiščiti tudi  v kakšne druge dele telesa.

Redna masaža prsnice, poleg tega, da krepi imunski sistem, tudi čisti zastalo žalost in ostala neželena čustva iz področja prsi. Jeseni je zato masaža prsnice priporočljiva vsak dan.

Na holistični vadbi za otroke in odrasle Gibaj z namenom – JoyFull Life bomo zato v oktobru kar nekaj vaj posvetili uravnovešenju pljuč, krepitvi imunskega sistema in odpravljanju žalosti, depresije, nervoze, otožnosti iz naših teles. S tapkanjem in drugimi preprostimi energijskimi tehnikami  bomo neželena čustva dobesedno odplaknili iz naših organov in teles in jih nadomestili z odpuščanjem, pogumom in ljubeznijo. Mimogrede, odpuščamo zaradi sebe, ne zaradi drugih. S tem, ko smo nekomu odpustili, smo namreč osvobodili sebe.

Z veseljem pa napovedujem že november in december, ko bomo z različnimi energijskimi tehnikami na naraven način čistili iz naših teles in umov strahove, fobije, anksioznost. Koliko odličnih, učinkovitih in preprostih vaj in tehnik vas bomo naučili! Predvsem pa si želim v vas posaditi seme zaupanja, zaupanja v sebe in življenje. Ker potem vsak strah odpade! Ja, tudi jeza, pride na vrsto! Takoj spomladi.

Se vidimo to sredo, 27. 9. 2017, ob 18.00 na brezplačni predstavitveni holistični vadbi za otroke in odrasle Gibanje z namenom – Joyfull life, na OŠ Franca Rozmana Staneta, Kernikova 10, Maribor. Udobno se oblecite in pripeljite še koga.