Splošni pogoji in piškotki

Spletna stran radostizivljenja.si je namenjena vsem, ki si želijo živeti v zdravju, radosti, obilju in ljubezni. Namenjena je izobraževanju, informiranju, druženju…

 

E-KNJIGA in PRIJAVA NA E-NOVICE

Vsi uporabniki, ki si bodo na spletni strani radostizivljenja.si prenesli eKnjigo z naslovom »Čarobna knjiga mojega Življenja« bodo avtomatično dodani na listo za obveščanje. To za vsakega uporabnika pomeni, da bo občasno od nas prejel kakšno elektronsko sporočilo, v katerem mu bomo poslali aktualnosti iz naše spletne strani ali kakšno reklamo. Pod nobenim pogojem vaše e-mail naslove ne bomo delili s tretjimi osebami ali jih kako drugače javno objavljali. Vse osebne podatke naših uporabnikov skrbno varujemo in hranimo. Vsak posameznik se od obveščanja lahko odjavi v vsakem od prejetih e-mailov.

 

PIŠKOTKI

Spletno mesto radostizivljenja.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo našega spletnega mesta.

KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotek (cookie) je majhna datoteka, ki shrani vaše spletne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. To omogoča spletnim mestom, da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Piškotki so neškodljivi za računalnik in ne hranijo osebnih podatkov, pač pa s shranjenimi šifriranimi informacijami omogočajo nekatere osnovne funkcije spletne strani in pomagajo izboljšati vašo izkušnjo na spletni strani, nam pa omogočajo vpogled v uporabo našega spletnega mesta.
Namen piškotkov je, da na spletni strani shranijo vaše prednostne izbire in druge informacije, s pomočjo katerih se trudimo spletno stran še izboljšati. S piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov.

Hvala za razumevanje,

Radosti življenja